Online tanulás

online angol tanulásCsászár-Sallai Adrienn vagyok. Online angoltanár.

Olyan embereknek segítek az angol nyelv elsajátításában, akik nem tudják vállalni a nyelviskola kötöttségét, szeretnének rugalmas időbeosztással tanulni.

Tanítványaim között vannak olyanok, akik munka mellett vagy kisgyermekes anyaként tanulnak. Érthető módon számukra az IDŐ nagyon fontos tényező és ezt nem szeretnék utazgatással tölteni. Így több idejük jut a tanulásra, gyakorlásra.

Hogyan zajlik egy online óra?

Lényegében ugyanúgy, mint egy személyes találkozásnál csak itt a laptopod előtt ülve beszélsz velem.

Ha lefoglaltad az időpontot itt és átutaltad az összeget, akkor az óra előtt elküldöm Neked a tananyagot, amiből fel tudsz készülni.

Az online óra Skype-on keresztül valósul meg, amihez szükséged van egy ingyenes Skype fiókra. Ha még nincs fiókod, itt tudsz regisztrálni.

Mi történik az első alkalommal?

Az első alkalom egy Ismerkedő Félóra, amikor is lehetőségünk van megismerkedni egymással. Ha nem a nulláról kezded, akkor természetesen már beszélgetünk is egy kicsit angolul. 🙂 Felmérem, milyen szinten állsz. Megbeszéljük, mit szeretnél elérni, mennyi idő alatt szeretnéd elérni a célodat. Ennek az alkalomnak a díját jóváírom az első órád díjába, ha engem választasz tanárodnak.

Mire van szükségem a tanuláshoz?

Az anyagot én biztosítom a felkészüléshez. Igyekszem változatos tananyagot összeállítani, nem csak feladatlapokat, hanem videókat, hanganyagokat, cikkeket, alkalmazásokat is ajánlok.

Minden tanulónak egyénre szabottan állítom össze a haladási tervét, amit Google naptárban vezetek és Te is tudod követni.

Ezen kívül szorgalomra és nyitott elmére van szükséged, de ezt Neked kell biztosítanod.

Mi történik, ha közbejön valami és le kell mondanom az órát?

Ha az óra kezdete előtt 24 órával jelzed, hogy nem felel meg az időpont, akkor átírjuk egy másik szabad időpontra. Ha azonban aznap mondod le az órát, akkor 1500 Ft-ot felszámítok készenléti díjként. Tehát nem teljes óradíjat. Emiatt kérem a megértésedet.

Milyen kötelezettségeim vannak a tanulás ideje alatt?

Azon kívül, hogy felkészülj, minden tanulótól, aki nem kezdőként vág bele az angolba azt várom, hogy folyamatosan vezessen naplót (diary) angolul. Ennek nem kell nagy terjedelműnek lennie és a témája sem kötött, de minden nap kell bele írni. Erre készülj fel! 🙂

Ha még maradtak kérdésed, tedd fel nyugodtan e-mailben (hello@angolotthonrol.hu) vagy itt a kapcsolati űrlap kitöltésével.